Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratiesessie duurzame mobiliteit in Kaprijke

16 september 2019, 20:00 - 21:30

Week van de mobiliteit

Tijdens de week van de mobiliteit (16 tot 22 september) gaat Vlaanderen massaal goed op weg! De ideale moment om eens een andere manier van verplaatsen te testen: de e-fiets, de trein, de deelauto of een combinatie? Test het eens uit en laat je alvast inspireren op 16 september door een e-fietser uit onze gemeente en door Autodelen Meetjesland.

Autodelen

Heb jij af en toe een (tweede) wagen nodig? Al eens aan autodelen gedacht? Dat is een systeem waarbij je samen met anderen na elkaar gebruik maakt van dezelfde auto. Dat biedt tal van voordelen: Goedkoper, milieuvriendelijker en socialer! Bovendien heb je wel de lusten van autogebruik en niet de lasten van autobezit. Ook je (eigen) tweede wagen delen is mogelijk. Op die manier staat de wagen minder stil en verdien je een deel van de autokosten terug.
Hoe gaat het autodelen precies en wat zijn de mogelijkheden? Hoe zit het met de Verzekering, benzinekosten, onderhoud…? Je komt het allemaal te weten op 16 september!

Elektrische fiets

David Lammens gaat dagelijks met de speedelec naar het werk in Gent. Dat gaat snel en onbezweet! David vertelt wat hem deed beslissen om dit met de fiets te gaan doen en om later een speedelec te leasen via het werk. Hij geeft een eerlijk beeld van wat de ontdekkingen zijn en wat de valkuilen.

Contact

Meer info? Merel@autodelen.net of 09 242 32 77

 

Gegevens

Datum:
16 september 2019
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Kaprijke
Veld 1
Kaprijke, Oost-Vlaanderen 9970 België
+ Google Maps