Op de vraag-en-aanbod-kaart vind je welke autodeelinitiatieven (voor bijzondere doelgroepen) er reeds in jouw buurt bestaan, wie een deelauto zoekt en wie zijn of haar auto wil delen. Je kan je ook ingeven als vrijwilliger om bijzondere doelgroepen te assisteren als bestuurder of mobiliteitsassitent.
Dankzij de kaart kunnen alle partijen elkaar contacteren om een autodeelgroep (met vrijwilligers voor bijzondere doelgroepen) op te starten.

Wil je extra begeleiding bij het opstarten van een autodeelgroep?
Wij organiseren een autodeelparty of infosessie bij jou thuis, je organisatie of op een locatie naar keuze.
Verzamel andere geïnteresseerden en dan komen wij naar jullie toe!

De autodeelinitiatieven bestaan uit verschillende vormen:

Met eigen vloot:
- kostendelend: gemeenten en organisaties delen hun wagenpark met inwoners of leden.
- marktprijs: bedrijven (zoals BolidesCambioPartago en Stappin) stellen een wagenpark ter beschikking van hun abonnees.

Met privéwagens:
- kostendelend: autodelen met je buren (via Cozycar of Dégage).
- marktprijs: peer-to-peer autodelen via bedrijven (via CaramigoTapazz of Drivy).

Op autodelen.net kan je meer informatie vinden over de verschillende vormen van autodelen.

Autodelen is op de kaart ingedeeld in verschillende categorieën:

Ik wil mijn auto delen

Ik zoek een deelauto

Bestaand autodeelintiatief

  Ik zoek een deelauto met vrijwillige bestuurder

Ik wil bijzondere doelgroepen assisteren als vrijwilliger

Bestaand autodeelinitiatief voor bijzondere doelgroepen

Filter by

Titel Categorie Adres Omschrijving
Lore Hoornaert Ik deel mijn auto Lostraat 91, Aalter, België Ik gebruik mijn auto niet meer zoveel. Het gaat over een Hyundai H1. De koffer is zeer ruim, er kunnen gemakkelijk 2 fietsen in vervoerd worden. Er zijn 5 zitplaatsen. Ik woon tegenover de Colruyt van Aalter en ben dus gemakkelijk bereikbaar. Ook in het weekend is mijn wagen vaak beschikbaar.
GSM 0474 98 66 94
lorehoornaert@telenet.be
OCMW en Vierklaver delen 4 rolstoelvriendelijke wagens Bijzondere doelgroepen Mevrouw Courtmanslaan 92 , 9990 Maldegem

Het OCMW en vzw de Vierklaver stellen hun rolstoelvriendelijke wagens ter beschikking aan inwoners die een mobiliteitsbeperking hebben.

Interesse in onze wagens?

Contacteer het Sociaal huis, Mevr. Courtmanslaan 99 te Maldegem.

Telefoon 0800 - 96524 of autodelen@ocmwmaldegem.be

Meer info op https://www.ocmwmaldegem.be/autodelen

Cozycar Ik deel mijn auto Rubenslei, Maldegem, België

Luc wil een autodeelgroepje opstarten. 

Als je registreert en lid wordt van Cozycar, kan je aan de contactgegevens van deze (geïnteresseerde) autodeler. Als je al een account hebt moet je eerst inloggen en dan naar 'vind autodelers' gaan.

Cozycar Ik zoek een auto Polenstraat 97, Evergem, België

Serge wil een autodeelgroepje opstarten. 

Als je registreert en lid wordt van Cozycar, kan je aan de contactgegevens van deze (geïnteresseerde) autodeler. Als je al een account hebt moet je eerst inloggen en dan naar 'vind autodelers' gaan.

Cozycar Ik zoek een auto Reibroekstraat 72, Evergem, België

Mia wil een autodeelgroepje opstarten. 

Als je registreert en lid wordt van Cozycar, kan je aan de contactgegevens van deze (geïnteresseerde) autodeler. Als je al een account hebt moet je eerst inloggen en dan naar 'vind autodelers' gaan.

 

Cozycar Ik zoek een auto Potterie 5, Evergem, België

Koen wil een autodeelgroepje opstarten. 

Als je registreert en lid wordt van Cozycar, kan je aan de contactgegevens van deze (geïnteresseerde) autodeler. Als je al een account hebt moet je eerst inloggen en dan naar 'vind autodelers' gaan.

Cozycar Ik zoek een auto Pieter van Deputtestraat 21, Eeklo, België

Arne wil een autodeelgroepje opstarten. 

Cozycar Ik zoek een auto Venakker 11, Aalter, België

Natacha wil een autodeelgroepje opstarten. 

Cozycar Ik zoek een auto Marktstraat 1, Maldegem, België

Cerise wil een autodeelgroepje opstarten. 

Temmerman Dirk Ik zoek een auto Stee 22 998, Sint-Laureins, België

Ik heb belangstelling in een deelauto in Sint-Laureins. Contacteer mij via papsie_dirk@hotmail.com. 

Mattias Dequeker Ik deel mijn auto Aambeeldstraat 53, Gent, België Mijn Citroën Berlingo van 2004 staat stil tijdens de week en vaak in het weekend. De zetels achteraan kunnen volledig opgeklapt worden, ideaal om ermee naar het containerpark te gaan of om grote voorwerpen te vervoeren via draagrek op het dak of... om op reis te gaan.
Laat maar weten !
0472565638
Anny van tiggelen Ik deel mijn auto Mollekot 10, Sint-Laureins, België

Ik heb een kia venga. Van november 2010, er staan 35000. Km op Ben meestal 4 maanden weg in de winter

Hans Vandermaelen Ik zoek een auto Hansbekedorp 64, Nevele, België Laurien en ik (25) doen quasi alles met fiets en trein, maar zouden graag sporadisch gebruik maken van een deelauto om eens iets te vervoeren of om op weekend te gaan.
Johan Leys Ik deel mijn auto Boordekens 15, Evergem, België Wij gebruiken onze Toyota Yaris weinig, zeker in de week, maar ook tijdens het weekend willen wij hem graag delen. Er zitten 2 kinderzitjes in (1-3j en 3+), kunnen indien gewenst verwijderd worden. We hebben ook een dakkoffer die gebruikt kan worden.
leys.johan@gmail.com
Luc Van Ootegem Ik deel mijn auto Rubenslei, Maldegem, België Volvo Polo
standplaats Maldegem
Luc.VanOotegem@UGent.be
Femke Bervoets Ik zoek een auto Eikendreef 50, Nevele, België Wij zijn een koppel van 27 en 29 jaar. We zoeken een deelauto om af en toe iets groot te vervoeren. bervoetsfemke@gmail.com
Katty Van Gaeveren Ik zoek een auto Zeestraat 6, Sint-Laureins, België

Ik heb soms een auto nodig om iets te vervoeren of voor een daguitstap gsm 0485 86 1273

Jessie Holsters Ik deel mijn auto Kerkstraat 59, Eeklo, België Ik wil graag mijn Opel Corsa delen (2004), op benzine. Al 130.000 km. gereden. De auto kan gebruikt worden voor relatief korte afstanden (straal van 100 km). Liefst niet voor verre reizen. De auto kan zowel in het weekend als in de week gedeeld worden.

Contacteer mij via: jessieholsters@hotmail.com.

Anita Goethals Ik zoek een deelauto + vrijwilliger Peperstraat 13, Eeklo, België

Ik heb geen rijbewijs en het zou handig zijn om van autodelen gebruik te kunnen maken. Je kan mij bellen op 0496465438

Toon Van Laere Ik deel mijn auto Zeistraat 16, Nevele, België

Opel Meriva - beschikbaar (ook voor langere periodes). toonvanlaere@telenet.be

Cohousing Vinderhoute Autodeelinitiatief Bergstraat 14, Lovendegem, België

We maken met 17 gezinnen gebruik van 6 deelauto's via Dégage! Ook een buur buiten de cohousing werd al lid. Een aantal extra deelauto's in de buurt is welkom. Als je morgen jouw auto deelt via Dégage !, staat er een hele groep potentiële gebruikers klaar. andreas.demey@gmail.com 0494548330

Cohousing Vinderhoute Ik deel mijn auto Bergstraat 14, Lovendegem, België We delen 6 deelauto's via Dégage! We hebben sporadisch ontleners buiten de cohousing, en zien dit graag verder groeien. Wie lid wordt van Dégage!, kan onmiddellijk al deze auto's reserveren
andreas.demey@gmail.com
0494548330
Lore Hoornaert Ik deel mijn auto Lostraat, Aalter, België Ik werk thuis en mijn auto staat geregeld voor de deur. Het is een lichte vracht met een grote kofferruimte. De auto is bijna dagelijks beschikbaar. In het weekend houd ik hem liever voor mezelf maar ook dan kunnen afspraken gemaakt worden.
Lore 0474 98 66 94
Stephan Boulez Ik zoek een auto Broekstraat 14, Nevele, België

We zoeken een auto om eens in het weekend te gebruiken. Af en toe ook eens een paar uur in de week. Je kan mij bereiken op 0472/89.66.68 of stephan.boulez@arteveldehs.be. We zouden in een Dégagegroep willen starten.

Anja Coulier Ik zoek een auto Beentjesstraat, Nevele, België

Hoi allen, ik ben op zoek naar een auto om af en toe te gebruiken voor het werk, familiebezoek, boodschappen,... . Heb interesse om bv. een dégage-groep te starten als er nog geïnteresseerde zijn. anjacoulier@hotmail.com

Gwendolyn Van Boven Ik zoek een auto Molenwal 13, Nevele, België

Ik zoek een auto voor sporadisch gebruik, al dan niet met 2 kinderen. gwendolynvanboven@gmail.com

Valérie Lehouck Autodeelinitiatief Grote Heirenthoek 13, 9850 Landegem

We delen onze auto via Dégage!

Citroen Berlingo: ruime wagen met ruime koffer. Achterzetel kan er deels uit/deels platgelegd worden, zodat er fietsen in de auto kunnen. Kan met/zonder 2 kinderzitjes uitgeleend worden. De auto mag gebruikt worden voor vervoer naar containerpark edm (het is een gebruiksauto, geen 'sjieke, zeer propere' auto 😉 Wij gebruiken de auto vrijwel nooit van maandag tot vrijdag. In het weekend: te bespreken.

e-mailadres: valerielehouck@gmail.com

telefoonnummer: 0472/911564

Bjorn.roose@hotmail.com Ik zoek een auto Eggenbos 22, Nevele, België

Ik ben geïnteresseerd om een auto te huren vooral op zondag en in de schoolvakanties mijn gsm nr 0474 501266

Gemeentelijk wagenpark Autodeelinitiatief Fortune de Kokerlaan 11, Evergem, België

Je kan in het weekend gebruik maken van twee kleine wagens (Mitsubishi Colt) van het gemeentebestuur. 

Vóór het eerste gebruik maak je een afspraak via het Digitaal Loket of via 09 216 05 55.

Ga naar de website!

Little Stars vzw Bijzondere doelgroepen Valere van Kerkhovestraat 13, Evergem, België

Rolstoelvriendelijke auto: Mercedes Sprinter 

Ga naar de website!

Den Dries vzw Bijzondere doelgroepen Kramershoek 39, Evergem, België

Rolstoelvriendelijke auto's: een Mercedes Vito 220 CDI, een Mercedes Sprinter, een aanhangwagen en een rolstoelfiets.

Ga naar de website!

Caramigo Autodeelinitiatief Evergem, België

Auto: Skoda Rapid R

Ga naar de website!

Caramigo Autodeelinitiatief Stationsstraat, Wachtebeke, België

Auto: Volkswagen Polo

Ga naar de website!

Caramigo Autodeelinitiatief Olmenstraat, Eeklo, België

Auto: Peugeot 107

Ga naar de website!

Caramigo Autodeelinitiatief Windgatstraat, Kaprijke, België

Auto: Opel Corsa

Ga naar de website! 

 

Cambio Autodeelinitiatief Koningin Astridplein, Eeklo, België

Ga naar de website!

Dit is op initiatief van de stad Eeklo.

Cozycar Autodeelinitiatief Rabautstraat, Eeklo, België

Frances, Foré en Ludo delen samen de Peugeot van Ludo.  Ga naar de website van Cozycar of contacteer Ludo rechtstreeks via ludo_griet@telenet.be. 

Voeg je gegevens toe aan de kaart!

Jouw naam of de naam van jouw initiatief
Adres

Korte beschrijving
Hier kan je een korte beschrijving geven van jezelf en/of de auto.
Vergeet ook niet om een telefoonnummer, mailadres of de link naar je website (voor organisaties) achter te laten!
Afbeelding van de auto (optioneel):
Gelieve de foto volgens de verhouding 2/1 op te laden.
(bijvoorbeeld: 800px/400px of 400px/200px)
De foto mag niet groter zijn dan 3MB.
Duid aan of je:
- een autodeelinitiatief hebt opgestart
- een autodeelinitiatief voor bijzondere doelgroepen hebt opgestart
- jouw auto wil delen
- een deelauto zoekt
- een deelauto met vrijwillige bestuurder zoekt
- bijzondere doelgroepen wil assisteren als vrijwilliger
Tik dit vakje aan om aan te tonen dat je geen robot bent.